کنترل افزار تبریز ، همگام با برندهای بزرگ جهان

0 ۱,۶۳۵
کنترل‌افزار‌تبریز از سال 1379 با هدف اتوماسیون تاسیس گردید و سپس وارد فاز تعمیرات CNC شد ، در حال‌حاضر نیز تأمین و تولید انواع دستگاه‌های CNC را با بهره‌گیری از با کیفیت ترین قطعات ژاپنی و تایوانی در دستور کار قرار داده و تحت لیسانس سه شرکت تایوانی اقدام به ساخت میکند. عمده مشتریان این شرکت را فعالان صنایع خودروسازی ، قالب‌سازان و ارایه‌کنندگان خدمات ماشین‌کاری تشکیل می دهند. کنترل افزار تبریز به مدیریت جناب آقای جواد علیزاده هوشیار ، در هر پنج دوره اخیر طرح ایران تک مشارکت فعالی داشته اند و همواره رتبه های بالایی را در گروه صنعتی مربوطه از کسب کرده اند و در دوره اخیر طرح ایران تک نیز به عنوان حامی مالی همایش ، با دبیرخانه طرح همکاری داشتند. به همین جهت گفتگویی با نماینده مدیر عامل و مدیر واحد تأمین ، تحقیق و توسعه این شرکت ، جناب آقای علیرضا عیاری ، انجام داده ایم که در ادامه خلاصه این گفتگو ارائه شده است.

وضعیت گروه صنعتی خود را در کل چگونه ارزیابی می فرمائید و در این ارزیابی شرکت شما چه جایگاهی دارد؟
منطقه شمالغرب کشور بخصوص استان آذربایجان شرقی در زمینه ماشین آلات صنعتی و ماشین سازی با وجود ماشین سازهای قدر در کل کشور ایران به نام بوده و باید در نظر داشت که یکی از صنایعی که شمالغرب و منطقه آذربایجان را در سطح کشور مطرح کرده است همین صنعت ماشین آلات و قطعات می باشد. لذا با وجود چنین شرایطی ، رقابت در این صنعت بسیار جدی و پرتنش می باشد. خوشبختانه برنامه ریزی های این شرکت به طور دقیق اجرا شده و توانسته ایم نه تنها در منطقه ، بلکه در کل کشور به عنوان یکی از معتبرترین تولید کنندگان و تأمین کنندگان ماشین آلات صنعتی سنگین و نیمه سنگین فعالیت کنیم.

عمده چالش هایی که صنعت شما در حال حاضر با آن مواجه است مشتمل بر کدام موراد می گردد؟
به طور خلاصه ، در شرایط فعلی اصلی ترین مشکلات و چالش های نه تنها این صنعت ، بلکه کلیه صنایع، عدم تعادل و ثبات سیاست های حمایتی دولت از تولیدات داخلی و کمبود نقدینگی می باشد. از طریفی نوسانات ارزی و موانع بین المللی ، تشدید کننده این شرایط سخت هستند که امیدواریم هر چه سریعتر شرایط رشد و بهبود فراهم گردد.

با توجه به مجموعه شرایط فعلی در عرصه اقتصاد ، تکنولوژی، صنعت و ارتباطات بین الملل ، چشم اندازی که برای صنعت خود ترسیم می کنید ، به چه ترتیبی است؟
هر شرکت و سازمانی جهت بقاء و پیشرفت مجبور به انجام تغییراتی جهت انعطاف و هم سو شدن با شرایط است. ما در راستای توسعه ارتباطات بین المللی خود تلاش نموده ایم تا با برندهای معروف دنیا در کشورهای آلمان ، کره جنوبی ، تایوان و … ارتباط ایجاد کرده و علاوه بر اخذ گواهینامه های معتبر بین المللی و نمایندگی این برندها ، در جهت انتقال تکنولوژی به داخل کشور نیز تلاش کنیم. البته همانطور که پیشتر اشاره شد رسیدن به این اهداف ، نیازمند ثبات سیاست های خارجی کشور و گسترش تعاملات بین المللی است.

عمده فعالیت های شما در عرصه توسعه صادارت و افزایش اشتغال کدام است؟
از اصلی ترین ارکان هر شرکت واحد تحقیق و توسعه آن می باشد که خوشبختانه این واحد در شرکت ما نقش بسزایی در برنامه و فعالیت ها دارد. یکی از اهدافی که برای خود تعیین کرده ایم ، بومی سازی محصولات می باشد که با توجه به تحریم های موجود ، به صورت تدریجی و البته خیلی کند ، در حال انجام آن هستیم. قطعاً در صورت اتمام این بخش و راه اندازی خطوط تولید ، علاوه بر ایجاد اشتغال ، امکان صادرات این محصولات به سایر کشورها ی منطقه نیز فراهم خواهد شد.

شرکت شما در آخرین دوره طرح ایران تک و در گروه صنعتی مربوطه رتبه هایی را کسب نمود. تا چه حد از متدولوژی ارزیابی شرکت ها در طرح ایران تک مطلع هستید و تا چه حد نتایج این ارزیابی را قابل اعتماد و کارآمد می دانید؟
طرح ایران تک جزو محدود طرح هایی است که کلیه مراحل آن بر اساس مستندات دریافتی از شرکت ها انجام می شود. سازمان مدیریت صنعتی استا به عنوان یکی از نهادهای متولی توسعه دانش مدیریت در منطقه ، شاخص های این طرح را بسیار کامل و جامع تدوین نموده است و به جهت ارزیابی شاخص های متنوع ، نتیاج آن در حوزه های مختلف قابل اتکا می باشد. به علاوه اگر نگاهی به روند رشد این طرح طی ادوار اخیر داشته باشیم ، استقبال شرکت ها و بنگاه های اقتصادی منطقه و توسعه محدوده جغرافیایی این طرح ، خود نشان از موفقیت نسبی آن دارد که امیدواریم این روند ادامه دار باشد.

عمده ترین نقدی که به فرآیند ارزیابی شرکت ها و به طور کلی روال کاری طرح ایران تک وارد میدانید کدام است و چه پیشنهادی برای هر ه بهتر نمودن این طرح دارید؟
همانطور که اشاره شد ، این طرح توانسته است به طور نسبی موفقیت هایی را کسب کند و به نظرم باید سعی کنید علاوه بر حفظ شرایط موجود، اقداماتی برای حضور سایر شرکت های بزرگ منطقه انجام دهید. به علاوه اقداماتی از جمله توسعه شاخص های ارزیابی ، توسعه محدوده جغرافیایی ، خصوصی سازی شاخص ها حسب نیاز گروه های صنعتی ، تعامل بیشتر با تشکل های خصوصی از جمله اتاق بازرگانی ، خانه صنعت ، معدن و تجارت و انجمن های صنعتی منطقه ، امکان مقایسه شرکت ها با شرکت های بزرگ بین المللی ، اعتبار بخشی به نتایج ایران تک در سطح بین المللی و …، قطعاً روند رشد و رسیدن به اهداف این طرح را تسریع خواهد کرد. همچنین صداقت ارزیابی های ایران تک ، اصلی ترین مزیت رقابتی آن محسوب می شود که باید به طور جدی نسبت به حفظ این صداقت رفتاری تلاش کنید.

کنترل افزار تبریز

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.