بررسی گسترش روابط تجاری ایران و پاکستان در اتاق بازرگانی تبریز

0 ۳۴۰

رایزن بازرگانی سفارت پاکستان در دیدار خود با رئیس اتاق بازرگانی تبریز به گسترش روابط تجاری فی مابین تاکید کرد.
شهریار تاج رایزن بازرگانی سفارت پاکستان در سفری غیر رسمی به آذربایجان شرقی با صمد حسن زاده رئیس اتاق تبریز و برزگر نائب رئیس این اتاق دیدار و گفتگو کرد.
صمد حسن زاده رئیس اتاق تبریز با معرفی پتانسیل های آذربایجان شرقی به لحاظ صنعتی ، تجاری ، استان را قطب صنایع غذایی، تولید قطعات خودرو و صنایع و کارخانجات مادر، از جمله تراکتور سازی، ماشین سازی، موتوژن و … ذکر نمود.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز به معادن غنی در منطقه اشاره داشته و گفت : یک درصد از معادن کل جهان متعلق به این استان بوده که شامل سنگهای تزئینی ، سنگهای قیمتی از جمله طلا ، معادن مس و خاکهای صنعتی می باشد .
وی فرش دستباف تبریز را از جمله نفیس ترین کالاهای صادراتی به کشورهای اروپایی و آمریکایی دانسته ادامه داد: وجود گذرگاه جاده ابریشم در سالیان دور ، و بازار بزرگ تبریز بعنوان بزرگترین بازار مسقف دنیا و فرش دستباف تبریز موقعیت ممتازی به منطقه و استان بخشیده است .
حسن زاده تبریز را شهر دانشگاهی کشور معرفی نموده و به دانشگاههای ممتاز در استان اشاره کرده افزود: بیش از ٨٠ دانشگاه استان سالانه تعداد زیادی دانشجو را در مقاطع مختلف تحویل جامعه می دهند . وی در مورد سرمایه گذاری خارجی در کشور با اذعان به این مطلب که دولت ایران تمهیدات ویژه ای برای ورود تجار و صنعتگران خارجی سرمایه گذار انجام داده است گفت: مناطق آزاد در ایران برای سرمایه گذاری های خارجی آماده بوده و تسهیلات بزرگی در این خصوص به صنعتگران اعطاء میگردد.
رئیس اتاق تبریز با دعوت از هیات تجاری کشور پاکستان به استان آذربایجان شرقی خواستار بازدید از واحدهای تولیدی در استان را شد .
شهریار تاج رایزن بازرگانی سفارت پاکستان نیز با ابراز خرسندی به خاطر حضور در تبریز هدف از سفر خود به استان های مختلف ایران را معرفی توانمندیهای دو کشور و ارزیابی پتانسیل های کشور ایران و استفاده از ظرفیتهای همکاری دوجانبه برشمرد.
وی برداشته شدن تحریم ها علیه ایران توسط کشورهای ١+۵ را نکته عطفی در مناسبات بین کشورها دانسته افزود: با توافق حاصل شده به راحتی میتوان تجارت را آغاز کرد و امیدواریم مسائل بانکی نیز به زودی حل و فصل شود .
رایزن بازرگانی سفارت ضمن معرفی محصولات صادراتی پاکستان ، صادرات برنج ، آرد گندم را از اقلام مهم زمینه های همکاری اعلام نموده و ادامه داد محصولات نساجی اعم از پارچه ، کتان ، نخ با کیفیت بالا و قیمت پایین مناسب برای تجارت با ایران می باشد .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.