توسعه و نوآوری با آزادسازی

0 ۴۷۴
گفتگو با آقای جواد فشنگچی، مدیر عامل کارخانه آرد اطهر

کارخانه آرد اطهر فعالیت خود را از سال ١٣۶٩ با ظرفیت تولید ٨٠ تن در روز آغاز نموده و از آن زمان تا به امروز مورد استقبال مشتریان خود قرار گرفته و به طور مداوم در حال افزایش ظرفیت می‌باشد به طوریکه در حال حاضر با راه اندازی خط جدید با تکنولوژی روز دنیا ظرفیت تولیدی خود به ۶٠٠ تن در روز می رساند. از دستاوردهای این شرکت می توان به دریافت گواهینامه کیفیت از سازمان غذا و دارو، کسب تندیس برند برتر کشور درششمین دوره ی برند برتر ایران، کسب تندیس در دومین همایش ملی مدیران نام آور عرصه تولید، کسب رتبه درجه یک کارخانجات آرد سازی از سازمان غله ی استان، استاندارد ملی ایران (ISIRI)، پروانه بهداشتی غذا و دارو (I.R.I.FDO)، سیستم مدیریت کیفیت ISO ٩٠٠١ : ٢٠٠٨، سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO ٢٢٠٠٠ : ٢٠٠۵، ایزو HACCP، و استاندارد سازمان حلال (HALAL WORLD) اشاره کرد.

کارایی : مهمترین دلایل رشد و توسعه کارخانه آرد اطهر، در حد و اندازه های فعلی را در چه چیزی ارزیابی می نمایید؟
فشنگچی : پیش بینی تاثیرات و شوک های احتمالی بر این صنعت بعد از آزادسازی و اجرای برنامه هدفمندی دولت بود به طوریکه ما از سالها قبل خود را برای این تغییرات و ورود به عصر رقابت آماده کرده بودایم. لذا تا به امروز میتوان با افتخار گفت مرحله اول آزادسازی نه تنها تاثیر منفی برای ما نداشته بلکه موجب توسعه بیشتر و نوآوری در تولید و مدیریت بهتر کارخانه نیز شده است. این در حالی است که اکثر تولیدکنندگان آرد با کاهش ظرفیت تولید روبرو بوده و با از دست دادن مشتریان خود روز های سختی را درحال گذراندن هستند.

کارایی :به غیر از عامل استراتژیک پیش بینی وضعیت کلان اقتصادی، دیگر عامل تفاوت مجموعه خود با دیگر مجموعه های مشابه را تبیین فرمائید:
فشنگچی : تفاوت عمده کارخانه تولیدی آرد اطهر با سایر تولیدکنندگان، تمرکز بیشتر این مجموعه به تولید تخصصی آرد است. زیرا بر اساس تجارب فنی به دست آمده در گروه تحقیقاتی R&D شرکت آرد، برای تولید هر محصول همانند کیک، بیسکوییت، ویفر، کراکر وانواع شیرینی … میبایست از آرد مختص همان محصول استفاده نمود. این امر هم باعث افزایش کیفیت محصولات تولیدی و هم باعث کاهش هزینههای ضایعات تولیدی در خط خواهد شد. در حال حاضر میتوان با افتخار عنوان آرد اطهر تنها تولیدکننده تخصصی آرد در کشور می‌باشد به طوریکه تنوع تولید خود را از ٣ نوع آرد به ٢٢ نوع آرد ویژه رسانیده است.

توسعه و نوآوری با آزادسازی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.