گزارشی از کارگاه آموزشی نقش روابط عمومی در توسعه اقتصادی بمناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

0 ۴۶۲

بمناسبت 28 اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات، به ابتکار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان نقش روابط عمومی در توسعه اقتصادی با حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه های اجرایی استان برگزار گردید..
در این کارگاه آموزشی که به مدت 6 ساعت به طول انجامید داود بهبودی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربجان‌‌شرقی، سعید لیلاز اقتصاددان و قلی نواز مدیرعامل موسسه رسانه شهر هرکدام مباحثی را در رابطه با روابط عمومی ها مطرح کردند.
بهبودی بعنوان اولین سخنران این سمینار بر لزوم تولید گفتمان مشترک توسعه تاکید کرد و تنوع آراء و اندیشه را طبیعی دانست ولی در عین حال دستیابی به فهمی مشترک و اجماع نظر برای بیان مفاهیم بین نخبگان را ضروری اعلام کرد.
وی بعنوان یک صاحبنظر در حوزه اقتصاد و مباحث توسعه، توسعه و گسترش شبکه اطلاعاتی در حوزه روابط عمومی دستگاهها را برای نیل به توسعه و رفع چالش‌هایی موجود جزو ضروریات حال حاضر کشور بیان نمود.
بهبودی با فرض گرفتن سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور بعنوان نهاد متولی توسعه، و نیز چالش توسعه بعنوان اصلی ترین مسئله کشور در چند دهه گذشته، مدعی شد می توان بخشی از این چالش‌ها را از طریق افرادی که در اطلاع‌رسانی و روابط عمومی نقش ایفا می‌کنند برطرف کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در ادامه این کارگاه گزارشی از برنامه های چهارم و پنجم توسعه ارائه داده و تکوین هرکدام از این برنامه ها را محصول شرایط خاص درآمدهای نفتی کشور دانست که در اجرای آنها هم این شرایط کاملا تاثیر گذاشته و آنها را در اجرا دچار کاستی و انحراف نمود.
سعید لیلاز عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران سخنران دیگر این کارگاه آموزشی بود. وی با اشاره به نقش مهم روابط عمومی ها در برنامه ریزی اقتصادی دستگاه ها و رسیدن به اهداف مورد انتظار سازمانی، مدعی شدند اقتصاد بی برنامه و بدون نظریه کشور را دچار فاجعه می کند .
سعید لیلاز همه ارکان کشور را به عمل کردن و نه فقط حرف و ادعا دعوت نمود ولی عملی که مسلح به نظریه اقتصادی منسجم باشد. ایشان فعالیت و وظایف روابط عمومی ها را فقط منحصر به فعالیت های تبلیغی و اقناعی و ارسال پیام های تبریک و تسلیت ندانست و اظهار داشت روابط عمومی ها در صورت عمل نمودن به وظایف حیقی خود می توانند کارشناسان درجه یک دستگاه خود بدل شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران با بیان اینکه در ایران از جمعیت حدود 80 میلیون نفری هر روز صبح 25 میلیون نفر سر کار می روند اعلام نمود چون این جمعیت عظیم شاغل در قالب یک نظریه و سازمان مشخصی کار نمی کنند نه تنها بهره وری لازم را ندارند بلکه در بسیاری از موارد عملا همدیگر را خنثی می کنند.
لیلاز در ادامه مدعی شد در تاریخ معاصر ایران همواره دولتی که سر کار آمده به جای تداوم مسیر دولت قبلی سعی کرده بی برنامگی ها و خرابکاری های دولت قبل را پاک کند و در نهایت روز از نو و روزی از نو.
وی روسا و مدیران دستگاهها را به داشتن

کارگاه آموزشی نقش روابط عمومی در توسعه اقتصادی بمناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

وسواس در انتخاب مدیران و کارشناسان روابط عمومی فراخواند و از طرفی مدیران روابط عمومی ها را هم به رعایت شوونات یک روابط عمومی علمی دعوت نمود.
لیلاز که خود زمانی مدیر روابط عمومی سازمان گسترش نوسازی صنایع ایران بود مدیران و کارشناسان روابط عمومی را توصیه کرد تا با جامعه مخاطب خود روابط مناسبی برقرار کنند و همچینی با رسانه ها و مطبوعات ارتباط تنگاتنگی داشته باشند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.