گفت‌و‌گوی اختصاصی کارایی با محسن افسر قره باغ، مدیر سازمان مدیریت صنعتی نمایندگی آذربایجان غربی

0 ۱,۵۸۵
گفت وگوی اختصاصی کارایی با محسن افسر قره باغ، مدیر سازمان مدیریت صنعتی نمایندگی آذربایجان غربی

کارایی: نظر حضرتعالی در مورد طرح Iran TAC چیست؟
افسر : رتبه بندی شرکت‌ها در شاخه‌های صنعتی مختلف در شمال غرب کشور که تحت قالب طرح Iran TAC در حال اجرا می‌باشد کار قابل تقدیری است که می‌تواند اطلاعات ارزشمند اقتصادی را تولید نموده و تصویر مناسبی از نقش واحدهای فعال اقتصادی این منطقه در اقتصاد ملی و روند توسعه آن را برای دست اندرکاران حوزه تصمیم گیری، فعالان اقتصادی و پژوهشگران فراهم می نماید.

کارایی: روند تکاملی طرح از سال شروع این طرح تا به امروز را چگونه ارزیابی می‌فرمایید؟
افسر : با توجه به محدودیت میزان فروش حداقل 40 میلیارد ریال برای حضور در این طرح، رکود اقتصادی چندین سال گذشته در کشور امکان حضور تعداد زیادی از بنگاه‌های اقتصادی را در طرح مذکور سلب نموده است؛ با این وجود استقبال روز افزون از طرف بنگاه‌های اقتصادی به جامعیت طرح افزوده و در حال حاضر به عنوان یک رویداد قابل توجه در سطح منطقه تبدیل نموده است.

کارایی: دلایل موفقیت یا عدم موفقیت این طرح در استان شما کدام موارد بوده است( اگر موفقیت هایی برای طرح قائل هستید، دلایل آن تبیین بفرمایید و اگر اجرای طرح را در این سال ها متضمن شکست می‌انگارید، نیز دلایل مربوطه را تشریح فرمایید)
افسر : از نظر موفقیت بنده طرح را به طور نسبی موفق ارزیابی میکنم؛ عدم موفقیت کامل طرح دلایل متعددی می‌‎تواند داشته باشد که عمده دلیل آن عدم تمایل بنگاه های اقتصادی به افشای اطلاعات مالی بنگاه است که به نظر من با ایجاد اطمینان از طرف مجریان طرح مبنی بر محرمانه بودن اطلاعات اخذ شده از بنگاه می‌توان این نگرانی را برای واحدهای اقتصادی واجد شرایط برای حضور در طرح برطرف نمود.

کارایی: پیش بینی حضرتعالی از روند آتی اجرای این طرح چیست؟
افسر : رتبه بندی بنگاه‌های اقتصادی تجربه ای است که سالیان متمادی در دنیا تکرار می‌شود نمونه های بارز آن در سطح جهانی رتبه بندی 500 شرکت برتر Fortune و در سطح ملی 100 شرکت برتر ایران می‌باشد که توسط سازمان مدیریت صنعتی هر ساله اجرا می شود. توجه به این موارد آینده روشنی را برای طرح Iran TAC به ذهن متبادر می کند، بالاخص با پیش بینی رشد اقتصادی بالای 4 درصد برای کشورمان که لازمه غلبه بر مشکلاتی مانند نرخ بیکاری بالا می‌باشد، شفاف سازی فضای کسب و کار که طرح حاضر کمک شایانی می‌تواند در این زمینه باشد، ضروری به نظر می‌رسد. تحقق اهداف بلند مدت اقتصادی دولت، اجرای چنین طرح هایی را می‌طلبد. بنابراین می‌توان چشم انداز روشنی برای طرح تصور نمود.
کارایی: مزایای عینی و ملموس اجرای این طرح به نظر شما کدام موارد هستند؟
افسر : از مزایای اجرای طرح رتبه بندی می‌توان به تولید اطلاعات اقتصادی که برای سیاستگذاران اقتصادی و سیاسی و سرمایه گذاران علاقمند به حضور در بازار ایران مفید فایده می‌باشد اشاره نمود. عدم وجود چنین اطلاعاتی به طور واضح در عرصه اقتصاد کشورمان نمایان است به طوری که ریاست اتاق بازرگانی ایران تمامی فعالان اقتصادی و صاحب نظران حوزه کسب و کار را در این عرصه به یاری می‌طلبند. اجرای این طرح تصویر شفافی از وضعیت بنگاه‌های فعال در منطقه شمال غرب کشورمان را ترسیم می‌کند و بنگاه های حاضر در طرح می توانند جایگاه خود و رقبا را در سطح منطقه ایی ارزیابی نموده و تصمیم گیری‌های دقیق تری برای پیش برد اهداف بنگاه خود اتخاذ نمایند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.