گفتگو با مدیرعامل شرکت آیسان خزر

0 ۲,۸۸۶
بوروکراسی دراز و طویل و عدم همراهی نظام بانکی صنایع را آزار می دهند
« لبخند رضایت شما پاداش ما است! » این شعاری است که شرکت آیسان خزر برای خود انتخاب کرده است. این شرکت تولید کننده انواع لوازم خانگی مانند یخچال فریزر، کولر آبی، آبگرمکن و بخاری است گفت و گوی زیر با صمد صفایی مدیرعامل شرکت آیسان خزر در ارتباط با طرح 500 شرکت برتر منطقه آذربایجان تقدیم حضور می شود:

کارایی :به نظر شما مهم ترین مزیت طرح معرفی برترین شرکت های منطقه شمالغرب (ایران تک) چیست؟
صفایی : در این طرح، سنجش و ارزیابی شرکت ها بر مبنای میزان اشتغال زایی، صادرات محوری، حفظ و ماندگاری در بازار در شرایط سخت تحریمی و رشد و توسعه صورت می گیرد که به نظر بنده معیارهای منطقی و درستی هستند که می تواند موجب تشویق شرکت ها به فعالیت های جدی و هدفمند، برنامه ریزی موثر و اصولی، تحمل سختی ها و در نهایت توسعه و رشد آنها شود.
کارایی : شما چطور از معیارهای ارزیابی اطلاع یافتید؟
صفایی : معیارهای ارزیابی را از دفترچه های ارزیابی و نتایج آن در سال های قبل احصاء کرده ام که معتقدم نیاز به بررسی و کارشناسی بیشتر دارند؛ با توجه به اینکه اغلب معیارهای شرکت ها منظور شده بهتر است استانداردهای ملی، مدیریتی، کیفی و بین المللی شرکت ها هم در ارزیابی ها مورد توجه قرار گرفته و در انتخاب شرکت های برتر لحاظ شود.
کارایی : به عنوان یک فعال اقتصادی، چه انتظاری از دولت دارید؟
صفایی : به هر حال واحدهای تولیدی شرایط سختی را سپری می کنند و امیدواریم با اجرای درست مفاد برجام و رفع تدریجی تحریم ها رنگ نشاط، امید و رونق به فضای کسب و کار کشور بازگردد. در این شرایط از دولت انتظار داریم به حمایت های پر محتوا و قاطع از تولید کنندگان بپردازند و به سرعت موانع تولید را بر طرف کنند. همچنین لازم است هیئت های نظارت، بازرسی و تکریم ارباب رجوع در دستگاه های دولتی جدی تر فعالیت کنند تا موجب ایجاد اطمنیان در بخش خصوصی نسبت به دولت شود.

شرکت آیسان خزر

کارایی : عمده ترین چالش هایی که بر سر راه توسعه فعالیت در کسب و کار شما وجود دارند کدام موارد هستند؟
صفایی : بوروکراسی دراز و طویل در ادارات و سازمان ها، عدم همراهی مناسب و مطلوب نظام بانکی در ارائه تسهیلات با نرخ مناسب به واحدهای تولیدی و مشکلات گمرکی از مهم ترین مسائلی هستند که صنعت لوازم خانگی را مانند سایر صنایع به شدت آزار می دهند.
کارایی :به نظر شما آیا برگزاری طرح ایران تک و طرح های مشابه می تواند در برطرف کردن این مسائل تاثیرگذار باشد؟
صفایی : بله صد در صد. اجرای این طرح می تواند به تبیین مسائل و مشکلات پیش روی واحدهای تولیدی آذربایجان که در واقع برشی از همه واحدهای کشور هستند، کمک کند تا مسئولان تراز اول کشوری، منطقه ای و استانی موانع و مشکلات را با تمام وجود درک کنند و نسبت به برطرف کردن آنها چاره اندیشی کنند.
کارایی : پیشنهادات شما در راستای هر چه بهتر برگزار شدن طرح معرفی 500 شرکت برتر منطقه آذربایجان چیست؟
صفایی : پیشنهاد می کنم اجرای این طرح در چند گروه صنعتی و به تفکیک زمینه فعالیت واحدها صورت گیرد؛ به عنوان مثال می توان از میان تولید کنندگان مواد غذایی، پوشاک، مواد دارویی، مواد بهداشتی، صنایع خودروسازی، صنایع فلزی، خدمات و … برترین ها را انتخاب کرد و در نهایت از میان این شرکت های برگزیده در هر صنف و صنعت نیز باز به انتخاب موفق ترین ها بر اساس معیارهای سنجش و ارزیابی تعریف شده پرداخت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.