در وصف ایران تک از زبان مدیران

0 ۸۰۵
علی ربیعی
علی ربیعی – وزیر کار ، تعاون و رفاه اجتماعی
ظرفیت های و منابع گسترده ای که در کشور ما وجود دارد باید به شکلی مدیریت شوند که با کار ، تلاش و کوشش مضاعف ، قدرت ملی را افزایش دهیم. همانطور که مقام معظم رهبری چندین سال است مطرح نموده اند ، تولید ملی ، کار ، اقتصاد و فرهنگ رو سرلوحه سیاست های کشور قرار داده اند. ظرفیت کشور ما میزان کاری است که در صنایع مختلف به وجود می آید و بنگاه هایی موفق خواهند بود که به شکل بهینه از منابع استفاده کنند. طرح ایران تک و طرح های مشابه آن نقش ویژه ای در ارتقاء جایگاه کشور و ایجاد فرهنگ بهره وری و حمایت از تولید ملی باید ایفا نماید.
غلامرضا شافعی
غلامرضا شافعی – معاون فنی و توسعه امور زیربنایی سازمان برنامه و بودجه کشور
گزارش هایی که طرح ایران تک به صورت سالانه تهیه و منتشر می کند ، برای نگاه بلندمدت به اقتصاد کلان کشور مفید می باشد . در صورتی که بنگاه های اقتصادی ، سیاست گذاران و متولیان صنعت و اقتصاد کشور ، تغییرات و نوسانات سنوات متوالی را بررسی و تحلیل نمایند قطعاً در خصوص عملکردها تجدید نظر نموده و سعی در بهبود فرآیندها خواهند نمود.
رضا رحمانی
رضا رحمانی – قائم مقام وزیر صنعت ، معدن و تجارت در امور تولید
تاکید تمام سیاستگذاران و کارشناسان به دولت محترم همواره این بوده است که سیاست اصلی دولت باید بر محور حمایت از تولید و رفع موانع کسب و کار بچرخد. برای این موضوع نیازمند اطلاعات کافی از وضعیت صنعت و اقتصاد کشور هستیم و طرح هایی مانند ایران تک می توانند یکی از مراجع کسب اطلاعات باشند که با توجه به شاخص هایی که دارد ، منعکس کننده تاثیر سیاست های دولت بر عملکرد بنگاه های اقتصادی است. خود بنگاه های اقتصادی نیز با مشارکت در چنین طرح هایی کمک می کنند تا این سنجش علمی در سطح گسترده تر و قابل استنادتری انجام گیرد.
اسماعیل جبارزاده
اسماعیل جبارزاده – معاون سیاسی وزارت کشور و استاندار سابق آذربایجان شرقی ( 92-96 )
یکی از اهداف دولت در زمینه ارتقاء توانمندی تولید داخلی ، جذب سرمایه گذاری خارجی است که برای ما فن آوری ، سرمایه ، دانش و بازار فروش به همراه دارد. طرح ایران تک از آنجایی که یک ارزیابی علمی را انجام می دهد باید تلاش نماید با بهبود فرآیند ارزیابی خود در آینده به عنوان یکی از مراجع برای سرمایه گذاران خارجی تبدیل شود و آنان بتوانند از گزاراش های این طرح جهت شناسایی بنگاه های موفق و گروه های صنعتی استفاده کنند. البته باید توجه داشته باشیم یکی از الزامات رسیدن به چنین جایگاهی حمایت و مشارکت شرکت ها و بنگاه های اقتصادی می باشد.
مسعود پزشکیان
مسعود پزشکیان – نایب رئیس مجلس شورای اسلامی
یکی از هدف های خداوند متعال از آفرینش ما انسان ها ، امتحان آزمودن است. اینکه کدام یک از ما می توانیم بهترین عملکرد و کارنامه را در طول زندگانی خود به جای بگذاریم. بر همین اساس باید همه اقشار جامعه انسانی را مورد چالش قرار دهیم و بهترین ها را پیدا کرده و به جامعه معرفی کنیم.
طرح ایران تک و طرح های مشابه به آن بایستی با رویکرد نیل به این هدف والا ، در راستای بهبود فرآیند کارشناسی خود همواره تلاش نمایند. مسئولان و سیاست گذاران نیز باید از برگزاری چنین طرح هایی حمایت کنند تا به کمک یکدیگر اجازه ندهیم از دنیا عقب بمانیم.
معصومه آقاپور علیشاهی
معصومه آقاپور علیشاهی – عضو کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
اتصال چرخدنده اقتصاد ، صنعت ، دانشگاه و تکنولوژی و بخش خصوصی یکی از رسالت های مهم جامعه ما است و خوشبختانه طرح ایران تک ، زیر نظر سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی این رسالت را به نحو احسن محقق ساخته است. قدرت سیاسی کشور به جایگاه با ثباتی رسیده است ولی نیازمند تثبیت جایگاه اقتصادی و تکنولوژی کشور عزیزمان نیز هستیم که با کمک و حمایت طرح های مشابه ایران تک می توان سریعتر به این جایگاه دست یافت.
احمدعلیرضا بیگی
احمدعلیرضا بیگی – نماینده مردم تبریز ، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی و استاندار اسبق آذربایجان شرقی (٨٧-٩٢)
حضور شرکت ها و بنگاه های اقتصادی بزرگ و کوچک منطقه در طرح ایران تک نشان می دهد که ایشان اعلام آمادگی کرده اند برای رقابت و نبرد اقتصادی با این هدف که جایگاه خودشان را بهتر بسنجند و جهت ارائه خدمات بهتر و پیشرفتشان برنامه ریزی بهتر و معقول تری داشته باشند. یکی از نقاط قوت طرح یاران تک ، حضور پررنگ بخش خصوصی است و همین امر نشان می دهد که بخش خصوصی ما پتانسیل بالا و اشتیاق فراوانی برای مشارکت و عهده دار شدن مسائل اقتصادی کشور دارند.
محمدباقر بهشتی
محمدباقر بهشتی – عضو شورای اسلامی شهر تبریز و مشاور استاندار آذربایجان شرقی
ایران تک با بهبود روند اجرایی خود ، آمار مخاطبان خود را در هر دوره ارتقا داده است و در طول پنج دوره اخیر تلاش کرده است تا با ارائه خدمات رایگان برای شرکت های صنعتی منطقه ، زمینه معرفی و برندسازی را برای گروه های صنعتی به وجود آورده و جایگاه ویژه ای را در میان این گروه ها کسب کند.
اگر ایران تک بتواند جایگاه خود را همانند سایر نهادهای جهانی در بین بنگاه های اقتصادی تحکیم سازد ، این فرصت را به گروه های صنعتی می دهد تا با شرکت در این طرح فضای رقابتی سازنده را تجربه و برای ارتقا و گسترش توسعه اقتصاد منطقه بیش از پیش قدم بردارند.
حسین نجاتی
حسین نجاتی – رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت آذربایجان شرقی
طرح ایران تک در ارزیابی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی ، شاخص هایی را در نظر گرفته است که خروجی یک شرکت را نشان می دهد. اینکه ما شعار حمایت از تولید را سرلوحه قرار داده ایم ، پس شرکت های نیز بایستی در راستای افزایش حجم تولیدات خود در کنار رعایت استانداردهای کیفی و تلاش در زمینه ارتقای کیفی محصولات و خدماتشان تلاش نمایند. لذا یکی از مراجعی که می تواند تلاش شرکت ها را در یک سنجش یکدست و همگانی و به دور از سوگیری های خاص ، منعکس نماید ، طرح ایران تک و طرح های مشابه آن هستند. هر چقدر در زمینه جمع آوری اطلاعات قدم های بیشتری برداشته شود به همان اندازه تصمیم گیری ها در جامعه با ریسک کمتر و در بازه های زمانی کوتاه تری اتفاق می افتند.اگر ایران تک بتواند با طراحی شاخص های مسئله محور در کنار شاخص های فعلی ، اقدام به ارزیابی کیفی رویه های اجرایی شرکت ها نماید قطعاً در ادامه رسالت خود موفق تر عمل خواهد کرد.
میر احد حسینی
میر احد حسینی – مدیرکل اداره کار ، تعاون و رفاه اجتماعی استان آذربایجان شرقی
اینکه یک مجموعه آکادمیک خصوصی اقدام به ارزیابی عملکرد بنگاه های اقتصادی منطقه نموده است ، اتفاق بسیار ارزنده ای می باشد که بایستی توسط مسئولان و سیاست گذاران مورد حمایت قرار گیرد. طرح ایران تک در چهارچوبی مشخص و علمی اقدام به ارزیابی عملکرد بنگاه ها نموده است و قطعاً گزارش های منتشر شده توسط این مجموعه دارای درجه اهمیت بالایی می باشد.
این طرح به عنوان مشوقی برای بنگاه های اقتصادی باید در نظر گرفته شود تا بتوانند به رسالت خودشان که پیشرفت و بهبود شرایط اقتصادی جامعه است به نحو احسن عمل نمایند.
محمدعلی محمدی
محمدعلی محمدی – مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی کشور
طرح ایران تک طی ۵ دوره برگزاری ، به موفقیت نسبی دست یافته است و توانسته است به صورت مستمر برگزار شود. روند رشد تقاضا برای حضور در فرآیند ارزیابی طرح ایران تک یکی از شاخص های مهمی است که نشان می دهد تعداد شرکت های منطقه از دوره اول تا کنون رشد ۵ برابری داشته اند و معرفی نهایی شرکت ها از ١٠٠ شرکت به ۵٠٠ شرکت افزایش یافته است. لذا ایران تک به جایگاه مقبولی رسیده و اعتبار لازم را برای آینده بدست آورده است. یکی از مهم ترین خواسته هایی که از طرح ایران تک وجود دارد این است که با کیفیت هر چه بهتر برگزار شود و به عبارتی نباید فراموش کرد که هدف از برگزاری ایران تک و همایش آن ، ارائه تندیس و لوح تقدیر نیست بلکه هدف ایجاد فرهنگ رقابت سالم و توجه به عملکرد های مطلوب و با کیفیت قابل قبول می باشد که در آن توجه به بهره وری و ارتقاء کارایی و اثر بخشی در عرصه اقتصاد و به طور طبیعی در توسعه منطقه اهمیت دارد.
علی کرمانشاه
علی کرمانشاه – مدیرعامل سابق سازمان مدیریت صنعتی کشور
ایران تک فرصتی برای معرفی بهترین عملکردها است که دانش و تجربه چندین ساله را در خود جای داده اند. شرکت هایی که بهترین عملکرد را دارند می توانند با انتقال دانش خود ، گروه صنعت خود را ارتقاء بخشند و در توسعه اقتصادی صنعت خودشان نقش بسزایی ایفا نمایند. این طرح فضای علمی را ایجاد نموده است که هدف اصلی آن ایجاد فرهنگ رقابت و توسعه می باشد.
صمد حس نزاده
صمد حسن زاده – رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی تبریز
شرکت های موفق و تأثیرگذار بخش خصوصی باید شناخته شوند چرا که بیشتر مشکلات اقتصادی جامعه را می توان با کمک و حمایت این شرکت ها برطرف نمود. طرح ایران تک که اکنون و بعد از ۵ سال برگزاری مستمر ، نهادینه شده است می تواند در راستای تحقق این خواسته گامی موثر بردارد. طرح ایران تک یک طرح آکادمیک و علمی می باشد که بر اساس شاخص ها و روش های صحیح کارشناسی ، بنگاه های موفق اقتصادی را معرفی می نماید.
ابوالفتحا براهیمی
ابوالفتح ابراهیمی – نائب رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی تبریز
طرح رتبه بندی « ایران تک » یکی از معتبرترین و قابل استنادترین طرح ها برای رتبه بندی گروه های صنعتی بر مبنای معیارهای جهانی و شاخص های قابل استنادی است. این طرح نشان می دهد که در کشور یک ممیزی هم وجود دارد و عده ای از افراد خلاق و عالم ، استاندارهایی بین المللی برای سنجش تدوین نموده اند.
پرویز کلینی
پرویز کلینی – عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی تبریز
از آنجایی که شرایط کنونی به گونه ای است که کلیه بنگاه های اقتصادی با چالش های اساسی مواجه هستند و به عبارتی در یک جنگ و حصر نابرابر اقتصادی هستیم ، طرح های تحقیقاتی مانند طرح ایران تک می توانند راهگشا باشند و راه را برای تصمیم گیری مدیران بنگاه های اقتصادی روشن تر نمایند.
فرشاد مؤمنی
فرشاد مؤمنی – اقتصاددان و استاد دانشگاه علامه طباطبایی
متاسفانه به دلیل فرهنگ نادرست موجود در جامعه ، همواره با محدودیت جدی در اختیار داشتن اطلاعات و آمار شفاف و قابل استناد مواجه بوده ایم به عبارتی نظام آمار و اطلاعات ما کارآمد ، بهینه و به روز نیست. رسالت جامعه علمی کشور این است که در مقام تحلیل گر بتواند ارتباط بین علل و عوامل را توصیف نموده و راهکار متناسب با آن را ارائه دهد مشروط به اینکه آمار و اطلاعات قابل اتکایی در اختیار داشته باشد. در همین راستا به نظر می رسد طرح ایران تک توانسته است از اطلاعات نه چندان شفاف موجود استفاده نماید و با طراحی روشی علمی و هوشمندانه ، وضعیت بنگاه های اقتصادی و کسب وکارها را طوری ارزیابی کند که تأثیر اعداد مطلق از بین رفته و با ارائه نسبت های عملکردی ، خروجی را منتشر کند که بتوان به آن اتکا کرد.
علیرضا منادی
علیرضا منادی – نماینده اسبق مردم تبریز ، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی
اگر شرکت یا بنگاه اقتصادی می خواهد برتر باشد و رشد تدریجی مستمری را برای خود ایجاد نماید باید به صورت علمی حرکت نماید. طرح ایران تک روش و شاخص های علمی بین المللی را برای ارزیابی و سنجش عملکرد بنگاه های اقتصادی طراحی نموده است و در دنیای امروز که علم ، تکنولوژی و اطلاعات حرف نخست را می زنند ، حضور و مشارکت در چنین طرح هایی می تواند بسیار مثمر ثمر واقع شود.
محسن افسر قر هباغ
محسن افسر قره باغ – مدیر اجرایی سازمان مدیریت صنعتی نمایندگی آذربایجان غربی
ایران تک ، طرح قابل تقدیری است که می تواند اطلاعات ارزشمند اقتصادی را تولید نموده و تصویر مناسبی از نقش واحدهای فعال اقتصادی این منطقه در اقتصاد ملی و روند توسعه آن را برای دست اندرکاران حوزه تصمیم گیری ، فعالان اقتصادی و پژوهشگران فراهم نماید.
این طرح تا زمانی پابرجا و مثمر ثمر خواهد بود که مسئولان ذی ربط منطقه نیز از حسن و منفعت این طرح برای منطقه آگاه و حمایت های لازم خود را مشمول این طرح سازند ، اگر حمایت سازنده ای در میان نباشد ، باید واقف باشیم که این حرکت جمعی مفید ، دیگر تداوم نخواهد داشت.
فرزاد ستاری اردبیلی
فرزاد ستاری اردبیلی – مدیر اجرایی سازمان مدیریت صنعتی نمایندگی اردبیل
ایران تک ظرفیتی بزرگ در معرفی واحدهای صنعتی منطقه و ایجاد فرصت برای ابلاغ دستاورد آن ها می باشد و این امر عاملی جهت هم افزایی برای توسعه آتی در هر منطقه ای است. این طرح یکی از طرح هایی است که می تواند خلأ موجود در بین صنایع مختلف را اعم از عدم آشنایی و معرفی تولیدات و توانمندی های واحدهای مختلف پوشش دهد.
جواد علیزاده هوشیار
جواد علیزاده هوشیار – عضو هیئت مدیره خانه صنعت ، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی
برگزاری طرح هایی چون طرح ایران تک ، زمینه رشد و بالندگی حوزه صنعت منطقه را گسترش داده و با ایجاد فضایی رقابتی موجب خود ارزیابی بین گروه های صنعتی می شود. شاخص های پنجگانه این طرح قطعا اثرگذاری به جایی خواهد داشت و هرچه شاخص های ارزیابی عملکرد گروه های صنعتی از شاخص های کمی به سوی شاخص های کیفی پیش رود ، رتبه بندی شرکت های فعال در حوزه صنعتی سهل تر و پرمحتواتر خواهد بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.