بیمه کوثر ، آرامش به معنای واقعی

0 ۱,۱۷۲
شرکت بیمه کوثر در تمام امور بیمه‌های بازرگانی اعم از اموال ، اشخاص ، مسئولیت و مهندسی مشغول به فعالیت است. اعتقاد مدیران ، کارشناسان و کارکنان بیمه کوثر بر این است که ملت بزرگوار ایران شایسته بهترین و باکیفیت‌ترین خدمات در عرصه بیمه‌گری هستند. بر اساس همین باور ، این شرکت با هدف ایجاد تحول و ارائه خدمات بیمه‌ای متفاوت و برتر با رویکردی خدمت‌محور و تاکید بر گسترش بیمه‌های زندگی به خانواده صنعت بیمه کشور پیوسته است. این شرکت با بهره‌مندی از کادری متخصص و متعهد و برخورداری از شبکه یکپارچه فروش در سراسر کشور با رعایت اصول اخلاق حرفه‌ای و رویکردی مشتری‌مدارانه ، نیازهای مشتریان خود را در اولویت قرار داده ، با رهیافت مدیریت راهبردی مبتنی بر مدل‌های کیفیت و سازمان دانش‌محور ، درصدد است « آرامش » را به معنای واقعی کلمه به بیمه‌گذاران خود هدیه دهد. این شرکت در دوره پنجم طرح ایران تک برای اولین بار حضور یافته و به همین جهت گفتگویی با مدیر سرپرستی این شرکت در استان آذربایجان شرقی ، جناب آقای هادی قدس انجام داده ایم.

وضعیت گروه صنعتی خود را در کل چگونه ارزیابی می فرمائید و در این ارزیابی شرکت شما چه جایگاهی دارد؟
شرکت بیمه کوثر به عنوان یک شرکت بیمه جنرال در صنعت بیمه و با پورتفویی بالغ بر 10،000 میلیارد ریال در سال 95 ، در جایگاه ششم این صنعت قرار دارد. بیمه کوثر با ارائه انواع بیمه های اجباری و اختیاری و با حفظ کرامت انسانی و عزت نفس و ایجاد اطمینان خاطر در تمام ذی نفعان و بازنشستگان و خانواده آنها ، تأمین کننده اصلی خانواده بزرگ نیروهای مسلح در سطح کل کشور نیز می باشد.

عمده چالش هایی که صنعت شما در حال حاضر با آن مواجه است مشتمل بر کدام موراد می گردد؟
با توجه به گزارش طرح تحول در صنعت بیمه کشور که توسط کارشناسان صنعت بیمه تدوین شده بود ، چالش های اساسی صنعت بیمه، مورد توجه قرار گرفت ؛ که شامل موارد زیر است :
1) به روز نبودن قوانین پایه بیمه از جمله قوانین بیمه که در بسیاری از موارد فاقد انعطاف پذیری لازم و تحرک متناسب با تحول شرایط محیطی می باشد.
2) عدم اطلاع رسانی در مورد انواع بیمه و به ویژه بیمه های عمر
3) عدم شفافیت و ناآگاهی بیمه گزاران نسبت به شرایط و مندرجات برخی از بیمه نامه ها و عدم هماهنگی بین تمامی سازمان های و نهادهایی که در ارتباط مستقیم با صنعت قرار دارند
4) مشکلات مربوط به بیمه شخص ثالث اتومبیل که باعث نارضایتی بیمه گزاران شده است
5) در حوزه اتکایی وجود بیمه های اتکایی اجباری که زمینه فعالیت اتکایی را برای شرکت های بیمه محدود کرده است که تشکیل بیمه اتکایی داخلی را با مشکل مواجه کرده است.
6) وجود قوانین مالی و نظارتی متفاوت در حوزه مالی و نیاز به تهیه گزارش های مختلف جهت مراجع نظارتی متعدد و با اهداف متفاوت و عدم شفافیت کامل صورت های مالی و در نتیجه عملکرد نامناسب مالی که باعث افزایش هزینه تمام شده محصولات و تحمیل آن به بیمه گزاران شده است
ج) وجود مقررات و موانع متعدد جهت جذب نیروی انسانی کارآمد و فقدان ابزارهای مناسب جهت ایجاد انگیزه در کارکنان
د) فقدان نظام مالی و فنی جامع و مدون برای شبکه فروش و نحوه نظارت بر آن
ن) نبود سیاست های تشویقی در حوزه بیمه های عمر و نارسایی در قوانین و آیین نامه ها به ویژه در زمینه واگذاری 50درصد از حق بیمه تولیدی شرکت های بیمه به منظور ارائه محصولات مشترک بانک و بیمه ، از جمله مشکلات توسعه توسعه در این بخش است.
همچنین در حوزه ساختار و تشکیلات ، حاکمیت سیستم سنتی و هرم سلسه مراتب تصمیم گیری حاکم بر صنعت بیمه و گستردگی حوزه نظارت در صنعت و نبود استانداردهای لازم در امر نظارت و … را می توان نام برد.

با توجه به مجموعه شرایط فعلی در عرصه اقتصاد ، تکنولوژی ، صنعت و ارتباطات بین الملل ، چشم اندازی که برای صنعت خود ترسیم می کنید ، به چه ترتیبی است؟
بهترین بیمه‌گر خصوصی در ارائه خدمات ، توانمندترین نهاد بیمه‌ای از نظر مالی و قبول بیمه‌های اتکایی در کشور و منطقه در افق 1404 ، این چشم اندازی است که برای خود در نظر گرفته ایم.
برداشته شدن تحریم ها و افزایش مناسبات اقتصادی باعث شده پیش بینی ها از آینده صنعت روشن باشد. ورود تکنولوژی های هایتک و استارتاپ ها و ورود مجدد و تدریجی به اقتصاد جهانی سبب رشد بخش مالی و تولیدی تا سال های آینده خواهد شد ؛ که این مسئله سبب افزایش تقاضا برای تمام محصولات به خصوص در حوزه ی غیرزندگی گروهی و فردی می شود. همچنین لغو تحریم ها باعث خواهد شد تا در سال های آینده بیمه گران خارجی وارد بازار ایران شوند که این مووضع موجب افزایش رقابت در بخش های مختلف بازار خواهد شد.

عمده فعالیت های شما در عرصه توسعه صادارت و افزایش اشتغال کدام است؟
شرکت بیمه کوثر در حال حاضر با دارا بودن قریب به 650 نفر کارمند و با 32 شعبه سرپرستی در سطح کشور و حدود 1000 نمایندگی و تخصصی بیمه های زندگی ، تأثیر قابل توجهی در اشتغال زایی در صنعت بیمه ایفا می نماید. همچنین بیمه کوثر تا حدودی با تأمین نظام مالی با تأکید بر بیمه صادرات و پوشش ریسک های صادرات( به جز ریسک های سیاسی ) ، موجب تقویت نقش صنعت در سطح کشور و بین الملل شده است.

شرکت شما در آخرین دوره طرح ایران تک و در گروه صنعتی مربوطه رتبه هایی را کسب نمود. تا چه حد از متدولوژی ارزیابی شرکت ها در طرح ایران تک مطلع هستید و تا چه حد نتایج این ارزیابی را قابل اعتماد و کارآمد می دانید؟
از آنجایی که برای اولین بار در طرح ایران تک مشارکت کردیم ، خوشبختانه جایگاه قابل قبولی نیز بدست آوردیم. طرح ایران تک یکی از محدود طرح هایی است که توسط یک مجموعه علمی و آکادمیک اجرا می شود و همین مسئله دلیل اصلی همکاری ما در این طرح بود. تنوع شاخص های ارزیابی این طرح طوری است که شرکت ها در حوزه های مختلف می توانند جایگاه یابی شوند که این امر برای برنامه ریزی های میان مدت و بلند مدت شرکت ها ، نقش بسزای خواهد داشت.

عمده ترین نقدی که به فرآیند ارزیابی شرکت ها و به طور کلی روال کاری طرح ایران تک وارد می دانید کدام است و چه پیشنهادی برای بهتر شدن این طرح دارید؟
درست است که شرکت ها  بیمه کار خدمات  انجام می دهند و به مردم خدمت بیمه ای ارائه می دهند ولی به نظر من ارزیابی بانک وبیمه با شرکت های خدماتی همچون تامین نیروی انسانی و … مناسب نبوده و می بایستی برای سال های بعد نسبت به این موضوع اصلاحاتی صورت گرفته و از ظرفیت بالای تمامی بانک ها و بیمه هاجهت ارزیابی بهره کافی برده شود.
ایجاد بسترهای لازم برای حضور حداکثری صنایع و شرکت های تولیدی و خدماتی و اقتصادی مهیا شده و با رایزنی با ادارات و سازمان های دولتی اقدامات لازم در جهت اطلاع رسانی گسترده برای ارائه آمار و عملکرد آن مجموعه ها اقدامات لازم بعمل آید. و از کسانی که به نوعی مشارکت ویژه ای در برگزاری مراسم داشته اند به طور ویژه ای تقدیر بعمل آید .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.